Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(2605 niezalogowanych)
23 Posty

(she28)
Wiking
Proponuję założyć inny wątek i tam sobie rozmawiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ania ...
(anka78)
Wiking
Czesc Agato!

interesuje mnie poznanie podstaw jezyka wloskiego poniewaz potrzebane jest mi to do pracy. Ja juz dosc dobrze norweski bo jestem tu od 7lat.
Twoj pomysl jest super! kiedy mozemy sie spotkac? mieszkam 20km od Skien

A inni jak nie maja nic madrego do powiedzenia to niech sie zajma czyms innym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(she28)
Wiking
anka78 napisał:
Czesc Agato!

interesuje mnie poznanie podstaw jezyka wloskiego poniewaz potrzebane jest mi to do pracy. Ja juz dosc dobrze norweski bo jestem tu od 7lat.

A inni jak nie maja nic madrego do powiedzenia to niech sie zajma czyms innym...

SUPER ANKA, W TAKIM RAZIE ZAPRASZAM NA PRIV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
anka78 napisał:
Czesc Agato!

Macie racje Anko i She - robcie same madre rzeczy. Nauka podstaw wloskiego do nich nalezy.

"The blind leading the blind"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(she28)
Wiking
A co w tym nie jest mądrego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
she28 napisał:

Proponuję nie reagować na jego posty. Typowy frustrat niespełniony - jedyne co go różni od chama, to wyszukane słownictwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kow@lski napisał:
she28 napisał:

Proponuję nie reagować na jego posty. Typowy frustrat niespełniony - jedyne co go różni od chama, to wyszukane słownictwo.

Proponuje nie reagowac na jego post to typowy blazen jedyne co go rozni od idioty to zdolnosc( kiepska) pisania. Proponuje przesledzic historie jego postow a odpowiedz przyjdzie sama.

Chlopaczyna od roku probuje sprowadzic swoja kobiete, niestety nie jest zbyt ogarniet wiec bedzie to trwalo i trwalo - brak umiejetnosci zapewnienia bytu swojej rodzinie kompensuje dzialalnoscia na forum - oczywiscie w roli blazna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
she28 napisał:

Chocby to , ze sama znajac tylko podstawy narażasz inna osobe, ze nauczysz ja zle!
Czy pojdziesz na kurs jazdy do kogos kto zna podstawy prowadzenia samochodu?
Czy dasz sie zoperowac studentowi I roku medycyny?

Przyklady mozna mnozyc - odpowiedz sobie sama.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(kow@lski)
Wiking
optimus reaktywacja napisał:
kow@lski napisał:
she28 napisał:

Proponuje nie reagowac na jego post to typowy blazen jedyne co go rozni od idioty to zdolnosc( kiepska) pisania. Proponuje przesledzic historie jego postow a odpowiedz przyjdzie sama.

Chlopaczyna od roku probuje sprowadzic swoja kobiete, niestety nie jest zbyt ogarniet wiec bedzie to trwalo i trwalo - brak umiejetnosci zapewnienia bytu swojej rodzinie kompensuje dzialalnoscia na forum - oczywiscie w roli blazna.

Tu też zareagował... naprawde, czeka Cię długa praca, Optimusie - jeszcze wiele reaktywacji przed Tobą.
Zeby nie było, żem złośliwy - przede mną również.
Całuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Shackled)
Wiking
"...make life harder..."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok